Pilot edukacija u sklopu projekta Promote-WBL

Prema planu i predviđenim rezultatima Erasmus+ projekta „Promote WBL“ usmjerenog kvalitetnijem i efikasnijem učenju na radu, krajem prošle godine kreiran je online tečaj "Training Course for VET Teachers to facilitate and promote effective WBL".

Tečaj je namijenjen prvenstveno učiteljima i profesorima strukovnih predmeta i ostalih predmeta vezanih uz školsku praksu i učenje na radu, no svakako je koristan i mentorima u organizacijama koje podučavaju učenike i svima ostalima uključenima u proces učenja na radu.

Od jučer, 29. siječnja 2018. godine, u tečaj je upisana međunarodna pilot grupa sastavljena od edukatora iz svih zemalja partnerica: Velike Britanije, Španjolske, Poljske, Italije, Belgije, Grčke i naravno Hrvatske.

Pilot grupa će kroz narednih mjesec dana testirati tečaj i nakon toga partnerima projekta dati povratnu informaciju o tome kako tečaj još više poboljšati i prilagoditi potrebama edukatora.

Ako ste uključeni u proces učenja na radu (učitelji i profesori strukovnih škola i ostali povezani s kvalitetom učenja na radu), te želite sudjelovati u projektu, još se stignete javiti na info@cognita.hr kako biste provjerili koja znanja tečaj nudi i kako ih još više unaprijediti.