Partnerstvo Skillsofta i Jack Welch Management instituta

Suradnjom s Jack Welch Management institutom, tvrtka Skillsoft je ovih dana napravila veliki iskorak u ponudi edukativnih online sadržaja.

Skillsoft tako nudi edukativne online sadržaje, savjete i rješenja pod nazivom Welch Way, namijenjene uglavnom menadžerima i liderima kao praktičan online priručnik i pomoć u daljnjoj izobrazbi i usavršavanju.

U svijetu globalne konkurencije, ubrzanih tehnoloških promjena i složenih standarda upravljanja, organizacije traže brže strateško odlučivanje, sposobne menadžere i priliku za njihovo stalno usavršavanje. Udruživanjem snaga, Skillsoft i Welch Way rješenja pružit će menadžerima svih profila tvrtki resurse potrebne da preskoče prepreke, uslugom koja nudi provjerene sadržaje za učenje i usavršavanje koji su odmah primjenjivi, ali i fleksibilni.

Prema Leadership Development benchmarking istraživanju koje je proveo Brandon Hall Group, oko 75% ispitanih organizacija potvrdilo je da njihov program za razvoj menadžmenta nije polučio dobre rezultate. Tvrtkama su potrebni novi alati za kapitaliziranje prednosti zaposlenika i razvoj menadžmenta na najisplativiji, ali i učinkovit način.

Welch Way program dostupan je kroz Skillport platformu kao i kroz druge LMS sustave za udaljeno učenje. Više možete naći ovdje: www.skillsoft.com/welchway, a za više informacija o proizvodu, dostupnosti i cijenama javite se u Cognitu na tel. broj 01 6558 440 ili putem e-pošte info@cognita.hr.