Novi pripremni program za CCNP (Cisco Network Professional) certifikat

Skillsoft je objavio prilagođene e-learning tečajeve i ostale online resurse za vrlo popularan Ciscov certifikat CCNP Routing & Switching koji je nedavno doživio izmjene. Ovime Skillsoft zadržava praksu brze prilagodbe izmjenama na tržištu i dobre suradnje s vendorima kako bi informatičarima pružili ažurne i pravovremene materijale za pripremu certifikacijskih ispita.

Novi sadržaj za pripremu CCNP Routing and Switching v2.0 sadrži gotovo 1.000 novih video snimki, klasičnih e-learning tečajeva i online predavanja uživo. Polaznicima je dostupan i tim vrlo kvalificiranih mentora sa certifikatima na području Cisco tehnologija. Novi sadržaji su autorizirani od strane Cisca, a u pripremi su sudjelovali svjetski poznati Cisco stručnjaci, uključujući Skillsoftove CCIE professionalce Kevina Wallacea(CCIE #7945), Dana Younga (CCIE #11322) i Raymonda Lacostea.

Svi navedeni e-learning tečajevi i drugi online resursi dostupni su u Cogniti, gdje možete dobiti više informacija, probni pristup i upisati program.

Učitaj listu pripremnih online resursa za CCNP Routing and Switching

Pročitaj više o Skillsoftovim Cisco CCNP ekspertima

CCNP Routing and Switching je samo jedan od više od stotinu certifikata za koje se možete pripremiti putem Skillsoftovih online materijala za učenje. Svi pripremni materijali su visoko kvalitetni, razvijeni od strane vrhunskih stručnjaka i predstavljaju najpovoljniji i najfleksibilniji način za pripremu ispita, pri čemu je, uz prednosti koje e-learning donosi, kvaliteta u najmanju ruku na razini one koju ćete dobiti u učionici.

Učitaj listu svih dostupnih pripremnih tečajeva

Pročitaj više o Skillsoftovim certifikacijskim programima

Za sve dodatne informacije javite se u Cognitu na tel. broj 01 6558 440 ili nam pišite na info@cognita.hr, te zatražite besplatan pristup tečajevima iz područja Cisco mrežnih tehnologija ili 14-dnevni pristup najvećoj svjetskoj online biblioteci, Books 24x7.