Novi međunarodni projekt Cognite

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti vas o novom trogodišnjem angažmanu Cognite u međunarodnom konzorciju koji upravlja ManagEnergy servisom Europske komisije. U konzorciju su, osim Cognite, uključeni i Hrvatska energetska agencija REGEA i Millenium promocija, a u suradnji s europskim udruženjem Fedarene i najboljim europskim agencijama iz Njemačke, Austrije i Irske, konzorcij će pružati stručnu potporu europskim energetskim agencijama, regijama i svim dionicima održivog korištenja energije na regionalnoj i lokalnoj razini.

Naš zadatak će biti izrada nove web stranice za ManagEnergy inicijativu, a osim uobičajene funkcionalnosti, web će će sadržavati edukacijski dio na kojem će biti najave treninga planiranih u sklopu projekta, snimke webinara, mnoštvo edukacijskih materijala, te poseban dio za e-učenje.

Prvi sastanci konzorcija održani su ovih dana u Bruxellesu, a naručitelji i voditelji projekta (EASME agencija Europske komisije) izrazili su zadovoljstvo viđenim. Ovim putem se još jednom zahvaljujemo partnerima na ukazanom povjerenju i veselimo se budućoj suradnji.