itSMF Hrvatska vas poziva na predavanje: Sven Marušić - Ugrožena je uloga IT organizacija

itSMF Hrvatska Vas poziva na predavanje jednog od vodećih IT menadžera u Hrvatskoj i čovjeka s izuzetno bogatim radnim iskustvom, kolege Svena Marušića. Cognita d.o.o. kao sponzor udruge itSMF Hrvatska osigurala je i vrijednu nagradu za jednog sudionika predavanja.

Postoji nekoliko mega-trendova koji od korporativnog IT-a mogu napraviti pomoćnu logističku funkciju u svakoj kompaniji. To su primarno: cloud, BYOD, mobility, security i na kraju – famozna konzumerizacija. Različite organizacije, na različite načine pristupaju ovom izazovu. Kroz ovo kratko predavanje raspraviti ćemo o tome kako se s tim izazovom nose uspješni, a kako manje uspješni šefovi IT-a.

Sven Marušić obnašao je razne dužnosti, od razvoja softvera do prodaje usluga u telekom industriji, te na kraju IT menadžment. Radio je u Microsoftovom Europskom Proizvodnom razvojnom centru u Dublinu kao voditelj malog tima za razvoj softvera. U vremenu od 2004-2007 započeo je sa razvojem telekomunikacijske vertikale unutar Microsofta Hrvatska. 2007. godine je prihvatio novi izazov u karijeri i postao Izvršni direktor za informacijske i poslovne sustave u Hrvatskom Telekomu. Odgovoran za najveći IT odjel u Hrvatskoj, imao je priliku iskusiti realan poslovni pritisak i repozicionirati ulogu IT-a u poslovanju. Danas je na raspolaganju regionalnim tržištima, kako bi podijelio svoja iskustva kroz nezavisnu konzultantsku kompaniju InfoCumulus koju je osnovao 2010. godine. Sven posjeduje magisterij iz IT Menadžmenta te titulu prvostupnika iz elektrotehnike (smjer telekomunikacije). Bill Gates je nagradio njegov rad u Microsoftu 2006. godine kada je primio Zlatnu Zvijezdu.

Predavanje je besplatno za sve sudionike, a održati će se 28. svibnja 2013. u prostorijama Microsfta Hrvatska, Horvatova 82/6.kat, Zagreb, s početkom u 17,00 sati.

Cognita d.o.o. kao sponzor udruge itSMF Hrvatska osigurala je i vrijednu nagradu za jednog sudionika predavanja.

Tema: Ugrožena je uloga IT organizacija
Predavač: Sven Marušić
Mjesto: Microsoft Hrvatska d.o.o. Horvatova 82, Zagreb
Vrijeme: 28. svibnja 2013. u 17:00 sati
Organizator: itSMF Hrvatska

Radujemo se vašem dolasku i razmjeni mišljenja o (ne)sigurnoj budućnosti IT organizacija.