itSMF Hrvatska vas poziva na besplatno predavanje


itSMF Hrvatska vas i ove jeseni poziva na redoviti mjesečni susret. Očekuju vas nekoliko zanimljivih tema o predavanje o implementaciji ISO/IEC 20000 serije standarda u jednoj od najznačajnijih IT tvrtki u Hrvatskoj, SPAN-u.

Predavanje će voditi tim iskusnih stručnjaka: Nikola Dujmović, predsjednik uprave (SPAN), Gabrijela Jurica, konzultant (Trilix), Drago Topalović, Service Desk Manager (SPAN), a neke od tema su: Kratka povijest; Zašto ITIL i ISO20k?; Rani dani i procjene; Sinergija primjene ISO standarda; Kako smo implementirali ISO20k; Koja korist?

Predavanje je besplatno za sve sudionike, a održati će se 2. listopada 2013. u prostorijama Microsfta Hrvatska, Horvatova 82/6.kat, Zagreb, s početkom u 17:00.

Cognita, sponzor susreta, i ove je godine za najsretnije sudionice/sudionike pripremila vrijednu nagradu - mjesec dana pristupa na KnowledgeCenter po izboru.

KnowledgeCenters portali su pripremljeni tematski portali koji uključuju različite materijale za učenje o nekoj ciljanoj poslovnoj ili informatičkoj temi. Knowledge Centers predstavljaju korak dalje u korištenja e-learning tečajeva, uz sadržaje grupirane oko pojedinih tema koji se redovno ažuriraju, dodatne materijale i usluge koje olakšavaju brz i jednostavan pronalazak i pristup traženim .

Više o usluzi potražite ovdje:
http://www.cognita.hr

 

Svim sudionicima predavanja Cognita osigurava i čitav niz ostalih pogodnosti o kojima možete više pročitati ovdje: http://www.cognita.hr/itsmf


Radujemo se vašem dolasku i razmjeni mišljenja o standardizaciji u IT Service Management-u i koristima od iste!