Harbinger drugi put ove godine Cognitu proglasio partnerom mjeseca!

Harbinger je drugi put ove godine Cognitu proglasio partnerom mjeseca, ovaj put za mjesec listopad.

Na drugoj e-learning konferenciji održanoj u Koprivnici 11.11.2013. predstavili smo alat za brzu izradu interakcija - Raptivity. Radi se o desktop aplikaciji uz koju nudimo pakete gotovih inerakcija namijenjenih ugradnji u interaktivne i multimedijalne e-learning sadržaje. 

Na konferenciji smo, osim promocije samoga alata, sudionicima podijelili i CD s Raptivity softverom uz pristup na period od 14 dana, te raspisali i nagradni natječaj Osmislite e-learning interakciju proizvoljne teme. 

Uz korištenje 14dnevne licence Raptivity softvera, sudionici su dobili zadatak napraviti što bolju i zanimljiviju interaktivnu lekciju, a najuspješnijeg među njima čeka i vrlo vrijedna nagrada - Raptivity Essential Pack.

Ova nagrada obuhvaća Raptivity softver + paket od 35 modela interakcija s uključenom programskom podrškom za HTML5 i Flash, uz  puno jednogodišnje trajanje licence.

Sudionici konferencije koji nisu dobili Raptivity instalaciju na CD-u, a imaju želju sudjelovati na natječaju, mogu nam se javiti na info@cognita.hr.
 
Podsjećamo, kreiranu interakciju treba učitati na stranici http://www.cognita.hr/raptivity-natjecaj. Rok za slanje radova je 1. prosinca 2013., stoga požurite!
 
Pogramski odbor konferencije zajedno sa članom iz tvrtke Raptivity ocijenit će pristigle radove. Objava nagrađenog rada je u petak, 20. prosinca 2013.
 
Sretno!