Cognita proglašena Harbingerovim partnerom mjeseca!

Harbinger Knowledge Products, kompanija specijazirana za razvoj interaktivnih e-learning elemenata i Raptivity alata za kreiranje interaktivnih e-learning sadržaja proglasila nas je partnerom mjeseca (Channel Partner of the Month’ for April 2013.). Više o proglašenju možete pročitati ovdje.

Od 2008. Harbinger Knowledge Products i Cognita razvijaju izvrsnu suradnju na promociji i podršci za korištenje interaktivnog alata Raptivity, kroz akademsku zajednicu i tvrtke koje prepoznaju e-learning. Podsjećamo, u travnju smo organizirali vrlo zanimljiv i posjećen zajednički webinar s temom “Creative ways to make Online Trainings Interactive” (snimku webinara možete pogledati ovdje), a u suradnji s našom suradnicom Ivom Matasić, kreirali smo i studiju slučaja (case study) o korištenju alata Raptivity, koju možete pronaći ovdje

Suradnju u organizaciji webinara i promociji e-learninga nastavljamo besplatnim online predavanjem o vodećim trendovima u e-learningu. Webinar s nazivom “Top 5 e-learning trends in 2013” organiziramo 9. srpnja od 10:00 - 11:00. (prijavu na webinar možete napraviti ovdje), a već sada možemo najaviti i sudjelovanje partnera iz Harbingera na drugoj po redu e-learning konferenciji koja će se održati u Koprivnici u listopadu ove godine. 

Više o alatu Raptivity