Cognita i Skillsoft donose vam Business Continuity Bundle

U ovo vrijeme nestabilnosti i nesigurnosti dok zajedničkim snagama radimo na sprečavanju širenja virusa COVID-19, od velike nam je važnosti našim partnerima, klijentima, korisnicima i suradnicima omogućiti i osigurati alate za učinkovit rad. Cognita i Skillsoft osmislili su rješenja za Vas i Vaše zaposlenike kako bismo vam olakšali uvjete za rad u ovoj globalnoj krizi.

Naš partner Skillsoft omogućio nam je pristup ovim korisnim izvorima:

Kanal na kojem možete pronaći kratka videa u trajanju do 5 minuta zanimljivih sadržaja poput: Načela kriznog upravljanja, Upravljanje virtualnim timovima, Potpora članovima tima kod rada na daljinu i mnogi drugi.

Na ovoj mrežnoj stranici moći ćete pronaći mnoštvo korisnih objava s aktualnim temama kako se nositi s poteškoćama i izazovima u poslovnom okruženju za vrijeme globalne krize u kojoj se nalazimo.

Ova mrežna stranica nudi pristup stručnoj literaturi s nekoliko različitih tema: korporativni management, IT procesi, komunikacija na daljinu, upravljanje timovima, edukacijska videa o kontinuitetu poslovnih procesa (Business continuity).

Tvrtkama i kompanijama nudimo i pristup kolekciji Skillsoft Business Continuity Bundle/Channel preko Percipio sustava za e-učenje. Popis e-tečajeva i drugih resursa uključenih u kolekciju preuzmite ovdje. Pristup je posve besplatan u periodu do 60 dana. Ako želite direktan pristup ovom vrlo korisnom paketu obratite nam se i  pošaljite Vaš upit na mail: info@cognita.hr. Javit ćemo Vam se povratno u najskorije vrijeme.

Dok zajednički rješavamo izazove koji su pred nama, pozivamo Vas da nam se obratite s Vašim pitanjima ili drugim korisnim informacijama.

Vaši Cognita tim i Skillsoft

#StaySafe