Certifikacijski program za coaching profesiju počinje u veljači 2018!

Od iduće godine certifikacijski program Biti coach upisuje sedmu generaciju polaznika. Program vas osposobljava za samostalnu karijeru coacha, a uspješnim prolaskom kroz program i položenim završnim ispitom stječete međunarodno priznati EMCC certifikat, kao i certifikat Cognite.

Edukaciju ćemo početi radionicom u petak i subotu, 23. - 24.02.2018. a, kao i svake godine, kandidatima ćemo osigurati i niz pogodnosti kod upisa programa, bilo putem ranih prijava ili stipendija.

Po čemu je ovaj program drugačiji od drugih?

 • Imamo male grupe – do najviše osam polaznika.
  Unutar predviđenog vremena male grupe polaznika nam omogućavaju posvećenost svakom polazniku pojedinačno, te organizaciju predavanja i prakse koja ne opterećuje sudionike.
 • Naš program obiluje coaching praksom.
  Na razini grupe – na zajedničkim radionicama, te pojedinačno – na obaveznim međuradionicama. Uz to, praksu provodimo i s pravim klijentima i uz mentoring i superviziju trenera.
 • Program ima coaching u fokusu.
  Za razliku od sličnih programa koji polaznike podučavaju coachingu kroz ili business ili life coaching, naš program se bazira na cjelovitosti coachinga i svim njegovim segementima.
 • Naši treneri su vrlo iskusni no, s obzirom na pristup, uvelike različiti coachevi.
  U takvom okruženje polaznika potičemo da samostalno odabere ili razvije vlastiti stil coachinga.
 • Ovaj program je cjelovit.
  Prolaskom kroz program polaznik je osposobljen za samostalnu coaching praksu. Naši treneri coachevi polazniku pružaju jamstvo osposobljavanja za samostalnog i odgovornog coacha.
 • Potičemo feedback polaznika i interaktivno učenje.
  Veliku pažnju posvećujemo interakciji, prilici za pitanja i feedbacku na rad polaznika i grupe radi osiguranja optimalnog napretka i učenja.
 • Ovaj program donosi promjenu!
  Generacijama imamo pozitivne ocjene naših polaznika – polaznik je zadovoljan programom i trenerima. U opisima programa najčešće čujemo kako im je on donio pozitivne (nekima i velike) promjene u životu i karijeri.
 • Program je u fazi certificiranja od EMCC-a.
  EMCC (European Mentoring and Coaching Council) je krovna europska organizacija koja promiče razvoj poslovne izvrsnosti u mentoringu i coachingu kroz usvajanje i promicanje najviših međunarodnih i europskih standarda profesije mentorstva i coachinga, te dobru praksu profesije mentora i coacha.

Predbilježbe i dodatne informacije možete pronaći na stranicama biti.coach.hr i edukacija.net  ili nam se možete javiti telefonski na broj 01 6558 440 ili putem e-pošte info@cognita.hr.

Vidimo se u veljači!