Besplatan Raptivity alat za nastavnike osnovnih i srednjih škola

Cognita je u suradnji s CARNetom omogućila svim osnovnim i srednjim školama u Hrvatskoj besplatno korištenje alata Raptivity za proizvodnju interaktivnih nastavnih sadržaja.

Alat Raptivity je proizvod tvrtke Harbinger koju Cognita zastupa u Hrvatskoj. Radi se o moćnom i jednostavnom alatu koji omogućava nastavnicima da, bez znanja programiranja, kreiraju interaktivne i multimedijalne e-sadržaje.

Raptivity se bazira na bogatoj bazi interaktivnih elemenata, vježbi, kvizova, igara, simulacija i slično koji nastavnici koriste kao predloške u izradi svojih e-materijala.

Cilj ovog pilot projekta je upoznati nastavnike s mogućnostima ovog iznimnog alata i omogućiti im da proizvedu nastavne e-sadržaje tijekom ograničenog roka korištenja od 50 dana. Po završetku projekta, a na osnovi prikupljenih anketa, pokušat će se omogućiti školama trajno korištenje alata Raptivity u nastavi.

Do sada se prijavio čitav niz nastavnika, a poziv je otvoren za sve.

Prijavnicu za sudjelovanje u projektu možete ispuniti na ovom linku i početi koristiti alat Raptivity odmah! Pilot projekt traje do 15.6.2015.

►Više o alatu Raptivity pročitajte ovdje.
► Raptivity Tips and tricks.
► How to use Raptivity

Za dodatne informacije o alatu i mogućnostima korištenja javite se u Cognitu na tel. broj 01 6558 440 ili nam pišite na info@cognita.hr.