Akcijska ponuda programa za menadžment i vodstvo

Nedavno smo na našim web stranicama objavili novu stranicu s ponudom programa za menadžment i vodstvo koja sadrži visoko kvalitetne online sadržaje na engleskom jeziku, namijenjene svim razinama menadžmenta unutar kompanije, ali i osobama koje trebaju steći znanja vođenja i upravljanja. Kako bismo vam približili mogućnosti, tijekom lipnja smo odlučili sve materijale za menadžment i vodstvo ponuditi uz čak 35% popusta!, uz mogućnost besplatnog probnog pristupa bez ikakve obaveze. Ponuda traje do 21.6.2015.

Prijava putem online obrasca

Neki od programa koje nudimo su već poznati i neki naši korisnici ih koriste već godinama, ali programi sadrže i nove materijale, pristupe i metode. Radi se o sadržajima najveće svjetske kompanije Skillsoft, s kojom surađujemo već više od deset godina. Skillsoftove leadership i management programe u svijetu koristi čitav niz većih i manjih kompanija i organizacija, a s obzirom na veliku količinu raznovrsnih i vrlo kvalitetnih tečajeva, snimki predavanja, knjiga i ostalih resursa, u Skillsoftu su posebno ponosni na ovaj dio ponude. Programi za menadžment i vodstvo obuhvaćaju veliku bazu resursa koje je moguće podijeliti u nekoliko skupina:

E-learning tečajevi i drugi online resursi za učenje
Uključeni su sljedeći tečajevi:

  • Management curriculum – uključuje 109 e-tečajeva
  • Leadership curriculum – uključuje 47 e-tečajeva.

Osim "klasičnih", strukturiranih e-tečajeva, dio materijala je u obliku role play interaktivnih simulacija (Challenge Series i Simulations) i edukativnih video filmova (Business Impact). 

Kolekcije unutar online biblioteke Books24x7 
uobičajeno se za menadžere preporučuju kolekcije BusinessPro (poslovne knjige, preko 10.000 naslova) i tzv. Executive kolekcije: Exec summaries (zbirka sažetaka najvažnijih poslovnih knjiga) i Exec blueprints (najbolje prakse i strateška pitanja, većinom za viši menadžment). Executive kolekcije većinu naslova osim u formatu za čitanje sadrže i u audio formatu. Više o kolekcijama potražite ovdje.

Video kolekcije Sadrže više od 4.000 video snimki – od snimki cijelih predavanja pred publikom u trajanju 30-90 minuta, preko predavanja snimljenih ekskluzivno za kolekciju, do kraćih, tzv. Quick Talks snimki u trajanju 1-5 minuta o nekom problemu ili pitanju. Predavači su poznati svjetski poslovni ljudi i menadžeri. Više informacija potražite ovdje.

Management i Leadership Knowledge Centers
Ovo su tematski portali koji sadrže niz resursa različitih oblika i namjena. Svaki Knowledge Center uključuje tečajeve (uz one iz Management i Leadership curriculuma, još niz drugih), interaktivne resurse, dvadesetak knjiga, aktualne članke i sl. Leadership Knowledge Center prventstveno je namijenjen za nove lidere, zaposlenike koji uče o vođenju ili primjeni vještina vođenja, srednji menadžment i sl.

Skillsoft Leadership Advantage
Radi se o skupu portala znanja sličnih Knowledge centers portalima. SLA je također namijenjen razvoju kompetencija menadžera i lidera na svim razinama, a posebno je prilagođen executive-level menadžmentu. Sadrži četrdesetak programa koji se licenciraju zajedno, a od kojih se svaki otvara kao poseban portal. Na portalu pojedinih programa nalaze se linkovi "da li je to za mene", brzi (fast) i puni (full) program i na kraju dio za testiranje.

Više o programima za menadžment i vodstvo

Ako ste zainteresirani otkriti o kakvim se sadržajima radi, želite li besplatan pristup ili pak iskoristiti odličnu ponudu do 21. lipnja, javite se u Cognitu ili nam pišite.

Prijava putem online obrasca
►e-mail: info@cognita.hr
►tel. +385 1 6558 440.