Akcija: Rosetta Stone e-tečajevi po sniženim cijenama

Upišete li Rosetta Stone e-tečaj do 30. rujna 2021., učit ćete cijelu godinu dana za samo 950 kn! I to – kada želite i koliko želite, po programu prilagođenom samo Vama!

Dostupni jezici koje možete upisati su: europski i latinoamerički španjolski, američki i britanski engleski, francuski, talijanski, arapski, kineski, grčki, irski, nizozemski, poljski, ruski, švedski, turski, hebrejski, indijski (hindi), perzijski (farsi), japanski, korejski, portugalski (brazilski), vijetnamski i filipinski (tagalog).

Navedeni jezici dio su Rosetta Stone® serije online tečajeva, e-learning rješenja za učenje stranih jezika, od početnih do srednjih stupnjeva (prema Common European Framework of Reference for Languages (CEFR)).

Pristup Rosetta Stone online tečajevima omogućava se na godinu dana, a tijekom tog perioda imate neograničeni pristup svim jezicima i svim dostupnim stupnjevima jezika. To znači da lekcijama možete pristupati koliko god želite i kad god želite.

Vrlo je bitno naglasiti da se učenje bazira na multimedijalnim interaktivnim materijalima za samostalno učenje, a ne na predavanjima. Materijali mijenjaju i umanjuju potrebu za predavačima (to ne znači da ih mogu zamijeniti u svim situacijama, ali u nekima sigurno, što pokazuje naše i svjetsko iskustvo). U nekim situacijama je to velika prednost – npr., tečaj prepoznaje izgovor, pa se neka riječ, fraza, dijalog i sl. može vježbati neograničeno, dok je rad s profesorima za takve slučajeve puno skuplji i nepraktičniji.

Na početku pristupa preporučujemo polaganje tzv. placement testa na osnovi kojeg se polazniku kreira program s lekcijama odgovarajućeg stupnja. Alternativno, polaznik sam može odrediti što želi učiti i na kojoj razini. Tijekom pristupa, jezik, program i stupanj je moguće samostalno promijeniti, što znači da je cjelokupno gradivo dostupno cijelo vrijeme. Iskustva pokazuju da se uz dva sata učenja tjedno, ovom metodom može napredovati i do nekoliko stupnjeva godišnje.

Rosetta Stone e-tečajevi su najnapredniji online materijali za učenje ove vrste u svijetu i online tečajevi koji su dostupni besplatno ili uz znatno nižu cijenu se ne mogu mjeriti s njima.

Kao posebnost, ističemo sustav prepoznavanja izgovora i pripadajućih vježbi (dijalog, vježbe izgovora pojedinih riječi ili fraza itd.).

Za razliku od većine online tečajeva koje možete pronaći na tržištu, Rosetta Stone tečajevi uključuju:

  • stotine sati materijala - dovoljno za dugotrajno, višegodišnje učenje
  • fleksibilnost online učenja – učite kada i gdje želite, koliko imate vremena i vlastitim tempom, ovisno o iskustvu i potrebama
  • više stupnjeva jezika – ukoliko zaključite da odabrani stupanj nije primjeren vašem predznanju, u bilo kojem trenutku ga možete promijeniti;
  • mogućnost prilagodbe programa svakom pojedinom polazniku;
  • vježbe izgovora – lekcija prepoznaje što ste izgovorili i koliko dobro i na osnovi toga usmjerava daljnje učenje;
  • multimedijalne i interaktivne sadržaje – angažirajuće vježbe potiču usvajanje novog jezika;
  • uključene edukativne igre - čine učenje zanimljivim, a donose pozitivne rezultate;
  • testove usklađene sa svjetski priznatim standardima;
  • uvjerenje o postignutom stupnju – ovisno o postignutim rezultatima;
  • mogućnost kombiniranja s online i učioničkim predavanjima.

Cijelu ponudu možete pronaći na stranicama portala, a na njima možete napraviti i prijavu:

https://www.edukacija.net/strani-jezici-katalog/rosetta-stoner-e-tecaj

Broj licenci po akcijskoj cijeni od 950 kn je ograničen, stoga požurite s prijavom!