Webinar: Kako samostalno napraviti online tečaj u samo 30 minuta?

Trebate samostalno izraditi online tečaj, ali ne znate odakle početi?
Pridružite se ovom webinaru u trajanju od 30 minuta na kojem će vam iSpring stručnjak pokazati kako jednostavno izraditi e-tečaj i kako ga podijeliti s vašim suradnicima. Nakon webinara ćete raspolagati svim potrebnim vještinama da odmah krenete s izradom vlastitog online tečaja.

iSpring Certified partner

Ponosno objavljujemo da je tvrtka Cognita postala iSpring Certified partner. Sada u svom timu imamo certificiranog iSpring stručnjaka (Certified iSpring Professional).

Promotivna ponuda u prosincu: izradite e-tečaj za samo 42€

Naš partner iSpring pripremio je promotivnu ponudu u prosincu za svoj najprodavaniji alat za e-učenje. U periodu od 20. do 31. prosinca možete kupiti tromjesečnu licencu za iSpring Suite Max za samo 42€!

Prezentacija kolekcije Technology & Developer

Dostupna je snimka prezentacije kolekcije Technology & Developer Expert održane online u četvrtak, 9.12.2021. u 11:00.

Technology & Developer Expert kolekcija sadrži nekoliko tisuća e-tečajeva, tisuće online knjiga, videa, online predavanja uživo, interaktivnih labova i drugih online resursa.

Kako educirati i razvijati zaposlenike u novo doba

Kako nam je globalna pandemija ujedno promijenila i način učenja i razvoja, a budući da smo svi u pripremi i planovima za novu poslovnu godinu, u želji da Vam olakšamo planiranje vezano za razvoj zaposlenika, ponudu smo proširili serijom e-tečajeva Ciklus vještina zaposlenika 21. stoljeća.

E-tečajevi su nastali u suradnji s tvrtkom Avus d.o.o. koja je i nositelj programa.

Rosetta Stone, Učenje jezika, tečaj jezika

Ponovo smo vam osigurali licence za Rosetta Stone e-tečaj po vrlo povoljnim cijenama!

Za samo 750 kn upišite jedan od 24 dostupna jezika: europski i latinoamerički španjolski, američki i britanski engleski, francuski, talijanski, arapski, kineski, grčki, irski, nizozemski, poljski, ruski, švedski, turski, hebrejski, indijski (hindi), perzijski (farsi), japanski, korejski, portugalski (brazilski), vijetnamski i filipinski (tagalog).

Upoznajte novog partnera Cognite: tvrtku iSpring

Želite li postati autor svog vlastitog e-tečaja?

Upoznajte novog Cognitinog partnera, tvtrku iSpring koja će Vam u tome pomoći.

Pridružite nam se na online prezentaciji alata za e-učenje tvrtke iSpring u srijedu, 20. listopada, u 11 sati. Sve sudionike očekuje posebna promotivna ponuda bestseller proizvoda.

Akcija: Rosetta Stone e-tečajevi po sniženim cijenama

Upišete li Rosetta Stone e-tečaj do 30. rujna 2021., učit ćete cijelu godinu dana za samo 950 kn! I to – kada želite i koliko želite, po programu prilagođenom samo Vama!

Dostupni jezici koje možete upisati su: europski i latinoamerički španjolski, američki i britanski engleski, francuski, talijanski, arapski, kineski, grčki, irski, nizozemski, poljski, ruski, švedski, turski, hebrejski, indijski (hindi), perzijski (farsi), japanski, korejski, portugalski (brazilski), vijetnamski i filipinski (tagalog).

Novi e-tečaj: Poslovna pisana komunikacija

Objavili smo novi e-tečaj: Poslovna pisana komunikacija koji će vam pomoći u stjecanju znanja potrebnih za efikasnu, preciznu i jezično točnu komunikaciju u poslovnom okruženju.

Dobar dio poslovne komunikacije obavlja se pisanim putem. Jezično netočna pisana komunikacija loše utječe na sliku koju kolege i partneri imaju o nama. No pored toga, efikasnim korištenjem sredstava komunikacije, jezika i jezičnih formi možemo u velikoj mjeri utjecati i na dobro razumijevanje između poslovnih partnera, te na efikasnost same komunikacije.

Besplatni tečajevi za strukovne škole

Potaknuta novonastalom situacijom, Agencija za strukovno obrazovanje obratila se svima koji učenicima i nastavnicima strukovnih škola mogu donirati digitalne sadržaje za učenje. S veseljem smo se odazvali, prvenstveno zato što smatramo da jedino solidarnošću možemo prebroditi krizu. No drugi je razlog naše uvjerenje da je pred online i učenjem i poslovanjem zaista široka budućnost, pa je dobro da učenici strukovnih srednjih škola što bolje snalaze u tom svijetu.