Nagrade i priznanja

Comenius EduMedia pečat - Nakon testiranja koje je proveo Njemački institut za obrazovanje i medije, Društvo za pedagogiju i informatiku (Die Gesellschaft für Pädagogik und Information) potvrdilo je kvalitetu i pedagošku upotrebljivost za produkt Cognita eLearner® LMS i 2008. g. dodijelilo Cogniti nagradu Comenius EduMedia Siegel.

 
Microsoft Partners in Learning partner godine 2005 - Tvrtka Cognita dobila je priznanje kao Partners in Learning partner za 2005. godinu. U sklopu navedenog projekta, Cognita je za potrebe edukacije nastavnika, besplatno ustupila svoj sustav za upravljanje učenjem – eLearner® LMS (Learning Management System). E-learning sustav je bio na raspolaganju nastavnicima osnovnih i srednjih škola od 1.7.2004, a na raspolaganju je bilo šest e-learning tečajeva koje je osigurala Cognita iz područja korištenja MS Office paketa. Ukupan broj korisnika koji se registrirao na sustav premašuje brojku od 1.200, a zabilježeno je više od 60.000 posjeta te oko 1.400 sati učenja.
 
ADL SCORM 1.2 conformant - Cognita eLearner® LMS (Learning Management System) ima ADL certifikat kojim se potvrđuje da je SCORM 1.2 conformant, odnosno kompatibilan sa SCORM-om, vodećim svjetskim standardom u području e-learninga. Testiranje je tijekom prosinca 2004. izvršio Academic ADL Co-Lab Wisconsin Testing Organization, a popis svih certificiranih produkata možete vidjeti na adresi http://www.adlnet.org/index.cfm?fuseaction=certprodresults.
 
VeriTest ISV - Cognita eLearner LMS certificiran je kod VeriTesta na Microsoft Platform testovima za Windows Server 2003 i MS SQL Server. Na taj način Cognita dokazuje svoju kompetenciju u Microsoft svijetu kao ISV (Independent Software Vendor) - nezavisni proizvođač softvera za Microsoft platformu.