Izjave korisnika

“Prije nešto vise od 18 mjeseci pred menom se nalazio most mogućnosti od tisuću milja kojeg sam odlučio prijeći. Odlučio sam se za taj izazov jer je bio težak a ne zato jer je bio lak. Tek sada kada pogledam iza sebe vidim koliki sam put prešao. I najdulji put se započinje prvim korakom zato je važno gdje ga se napravi Ja sam to napravio u Cogniti bio je to mali korak za mene ali veliki za HEP"
Mr.sc. Marin Aralica, HEP

 
“The training time has been significantly reduced. It is especially apparent in the Sales department, where short dead-lines need to be met and agents are situated in remote locations. Our employees enjoy now a quicker access to trainings /courses and a wider scope of offered contents. They can learn when and where they want”. 
Madlena Đurović, Recruitment and Career Planning Specialist, Vipnet.
 
"Tečaj je u potpunosti ispunio moja očekivanja! To je jako dobra priprema za certifikaciju, uz to pruža i potpuno fleksibilno raspolaganja vremenom za učenje. Koncept tečaja mi je omogućio da otkrijem koja područja znanja su mi najslabija, tako da sam mogao više vremena posvetiti tim područjima."
Goran Arbanasić, INTEGRA GROUP 
 
"Cognita je ponudila kvalitetnu e-learning varijantu tečajeva. Stekao sam 35 potrebnih PDU contact hours sa radnog mjesta i od kuće i dobio kvalitetno znanje."
Marinko Žagar, voditelj projekata, COMBIS 
 
"Tečaj je u potpunosti ispunio moja očekivanja, odlična organizacija i predavač - mali korak do certifikata."
Zoran Habijan, IMAVES 
 
"Uvijek dostupan, uvijek raspoložen, spreman pomoći, uputiti, pokazati, izreći, nasmijati, zabaviti, a nadasve beskrajno strpljiv za sve moje pokušaje i uporan u popravljanju svih mojih pogrešaka – neumorni učitelj, online tečaj njemačkog jezika.  Upravo mi je ovaj elektronički učitelj bio jednim od najdražih u mom više desetljeća starom statusu učenice i učiteljice. Itekako je uvažavao moje predznanje, moje potrebe, interese, vrijeme i raspoloženje, a osobito moje prevrtljive ciljeve: ponekad sam željela samo slušati – on mi je neumorno govorio i ponavljao izgovor tek jedne riječi ili čitave rečenice. Od potpune nezalice za njemački jezik u samo godinu dana osposobljena sam za razumijevanje izvornih govornika i literature, kako u govornoj komunikaciji, tako i u pisanoj: sada bez poteškoća mogu čitati novine, ali i stručnu literaturu. Iskreno čestitam autorima ovog programa na kvalitetno izrađenom materijalu i zahvaljujem Cogniti što su ga tako uspješno prilagodili hrvatskim učenicima."
Karmen Sadaić, prof. ass., Odsjek za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Osijeku 
 
"Kada sam se spojila, bilo je to kao da su me doveli u Disneyland!"
Vesna Vrga, L3A 
 
“Vrijeme korištenja tečaja određivala sam sama, tempo prelaska svake cjeline unutar tečaja također. Ako je nešto jasno možeš to preletjeti, ali ako nešto nije jasno možeš se na tome zadržat koliko hoćeš.”
Mira Šomodi
 
"Svidalo mi se to što se s takvom metodom ucenja može ucit od bilo koda, tako meni poguduje jer zivim na selu, a ucim isto kao i onaj tko zivi u gradu.
Vedran Bolterstein
 
"Svidjela mi se i jednostavnost i komfor svoga doma tokom predavanja. Bila je super predavačica i od mene ima najveće pohvale. Malo paradoksalno je to da sam na tecaju bio kao apsolutni početnik, da bi nakon tih samo 16 sati, stekao veliko samopouzdanje." 
Anonimni korisnik
 
"Svidjela mi se fleksibilnost, interakcija, postupnost, mogućnost odabira vlastitog tempa učenja."
Anonimni korisnik